Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ*

Ρε   λαμόγια Κατσινή, Καρρά, Μιχαλάτο, δεν φτάνει που ληστέψατε την ΕΤΕ, θέλετε και να την διαλύσετε ?
Δεν αρκούν όσα φάγατε ?  Γιατί κάθεστε ακόμα στις καρέκλες ?  Γιατί δεν παραιτήστε ρε κηφήνες ?
Εσύ ρε μεγάλε κουμουνιστή, τι έγινε και κατάπιες τη γλώσσα σου ?   Μαζί τα τρώγατε , έχεις και εσύ μερίδιο από τη ρεμούλα ?  Γιατί λοιπόν τους στηρίζεις ?
Και εσείς ρε ψευτομάγκες της ΔΑΚΕ γιατί σφυρίζετε αδιάφορα ? Χαμπάρι δεν πήρατε για το μεγάλο φαγοπότι ?
Τίποτα δεν ακούσατε για την κλεψιά ?  Γιατί κάνετε τις πάπιες ?
Το αρχιλαμόγιο της ΓΕΝΟΠ που κόβει βόλτες όλη μέρα στην ΕΤΕ δεν το βλέπετε ?
Και εσείς ρε της εξελεγκτικής τι κάνετε τα μαγειρεύετε ?  Τι σας τάξανε ?
Εσύ ρε ΠΑΣΚΙΤΕΣ, τι περιμένετε ?  Γιατί δεν τα βγάζετε όλα στη φόρα ?  Ναι ρε καλά κάνετε μπράβο και πάλι και μπράβο σας που τους ξεβρακώσατε, αλλά όταν ξεκινάς μια δουλειά πρέπει να την τελειώνεις .
Τελειώστε λοιπόν αυτό που ξεκινήσατε.  Και μη διανοηθείτε να τα σκεπάσετε κάτω από το χάλι , γιατί τότε θα πάρει και θα σας σηκώσει .
Αν δεν το κάνετε εσείς, θα το κάνουμε εμείς και τότε θα πάτε όλοι φυλακή.
Έξω οι κλεφτές από την ΕΤΕ .
ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ , ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ , ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ .
*Το ανωτέρω άρθρο μας ήλθε με e-mail στη διευθηνση μας πρίν λίγες ημέρες και θεωρήσαμε σωστό ,προς ενημέρωση των αναγνωστών μας να το δημοσιοποιήσουμε ,χωρίς κρίσεις και σχόλια και χωρίς να πέρνουμε θέση για τα λεγόμενα του,θεωρόντας πως στα τεκτενόμενα της Ενωσης Τεχνικών ΔΕΗ τον πρώτο λόγο πρέπει να έχουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και να δημοσιοποιείτε η άποψη όλων.
Επαναλαμβάνουμε πως δεν είναι δική μας θέση ,απλά η άποψη εργαζομένων της ΔΕΗ,παράλληλα ,καλούμε και ενημερώνουμε πως όποιος θέλει ητε να απαντήσει σε αυτά τα δημοσιεύματα ητε να εκφέρει την άποψή του ,μπορεί να την αποστείλει στο kokkinorodo@gmail.com
Posted  by