Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ ΔΑΚΕ ΙΣΟΝ ΑΣΥΛΙΑ;

Έξοδο διαφυγής έψαχνε αγωνιωδώς ο Α. Καρράς, από το αδιέξοδο που είχε εισέλθει με την διαχείριση που έκανε σαν Γ.Γραμματέας της ΕΤΕ/ΔΕΗ.
Σα να μην έφτανε που όλα τα ταμεία της ΕΤΕ είναι πλέον άδεια.
Σα να μην έφτανε που το καταστατικό το έκανε κουρελόχαρτο.
Σα να μην έφτανε η τεκμηριωμένη μομφή στο πρόσωπο του.
Σα να μην έφτανε η προσφυγή στον Εισαγγελέα.
Τίποτα δεν τον ένοιαξε,  ακολουθεί την πεπατημένη συνταγή «στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις», δηλώνει άσπιλος ,αγνός και αμόλυντος και περιμένει τυφλά όλοι εμείς να τον πιστέψουμε, όταν τα διαπιστωμένα στοιχεία λένε άλλα.
Όμως πρέπει να είσαι «ίδιος» για να μπορείς να αποδεχτείς αυτά τα πράγματα , ακόμη και η σιωπή είναι συνενοχή.
Πως λοιπόν και με ποιο τρόπο, ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ι.Τ κος Κιουτσούκης, γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω, με ευθύνη του, έχρισε κατ’ ουσία τον Α. Καρρά νέο Γ. Γραμματέα της ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ;
Ίδια λογική και ίδιες πρακτικές οδηγούν στα ίδια αποτελέσματα.
Πες μου ποιόν κάνεις παρέα να σου πω ποιος είσαι, λέει ο σοφός λαός.
Πάντως γέλιουνται αν πιστεύουν, ότι έτσι εξασφαλίζουν ασυλία.
Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου και κανείς δεν ξεφεύγει από την οργή των εργαζομένων.
Η ντροπή ορισμένων της ΔΑΚΕ είναι που χρησιμοποιούν τις θεσμικές θέσεις για να καλύψουν τις πομπές τους και να μείνουν στο απυρόβλητο, μέσω μια ασυλία που λερώνει ακόμη και τον πιο αγνό Δακίτη. 

*Το ανωτέρω άρθρο μας ήλθε με e-mail στη διευθηνση μας πρίν λίγες ημέρες και θεωρήσαμε σωστό ,προς ενημέρωση των αναγνωστών μας να το δημοσιοποιήσουμε ,χωρίς κρίσεις και σχόλια και χωρίς να πέρνουμε θέση για τα λεγόμενα του,θεωρόντας πως στα τεκτενόμενα της Ενωσης Τεχνικών ΔΕΗ τον πρώτο λόγο πρέπει να έχουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και να δημοσιοποιείτε η άποψη όλων.
Επαναλαμβάνουμε πως δεν είναι δική μας θέση ,απλά η άποψη εργαζομένων της ΔΕΗ,παράλληλα ,καλούμε και ενημερώνουμε πως όποιος θέλει ητε να απαντήσει σε αυτά τα δημοσιεύματα ητε να εκφέρει την άποψή του ,μπορεί να την αποστείλει στο kokkinorodo@gmail.com